Verlengen

Fantastisch dat we ook in deze moeilijke tijden op jouw trouwe steun mogen rekenen! Dit vinden we allesbehalve vanzelfsprekend en hier zijn we je enorm dankbaar voor.

Gebruik om in te loggen het klantnummer op de achterkant van je seizoenkaart in combinatie met je wachtwoord. Als seizoenkaarthouder heb je standaard een account om in te loggen. Maak dus in geen geval een nieuw account aan om je seizoenkaart te verlengen.

Controleer na het inloggen of al je gegevens nog kloppen en klik op verlengen. Vervolgens kun je bij prijstype één van de opties kiezen en direct afrekenen met iDeal. Je ontvangt dan binnen een uur een bevestiging via de mail.

Let op: Dit jaar krijg je geen nieuwe pas, het toegangsrecht wordt bijgeschreven op je huidige seizoenkaart.

Problemen met inloggen of verlengen? Check dan hier of de oplossing tussen de veelgestelde vragen staat. Uiteraard kun je ons ook bereiken via de mail (info@cambuur.nl) of telefoon: 058 296 33 00. We helpen je graag.

Belangrijk: Vanwege de coronamaatregelen gelden er aangepaste openingstijden voor de administratie van het Cambuur Stadion. De administratie is maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 15.00 uur en buiten deze uren is het stadion telefonisch niet te bereiken.


Copyright © 2020 Cambuur. Alle rechten voorbehouden.