Verplaatsen

Fantastisch dat we ook in deze moeilijke tijden op jouw trouwe steun mogen rekenen! Dit vinden we allesbehalve vanzelfsprekend en hier zijn we je enorm dankbaar voor.

Natuurlijk is het ook mogelijk om (wanneer het weer mag) de wedstrijden volgend seizoen vanaf een andere plek of tribune te bekijken. Onderstaand lees je hoe je dat gemakkelijk en snel online kan regelen.

Gebruik om in te loggen het klantnummer op de achterkant van je seizoenkaart in combinatie met je wachtwoord. Als seizoenkaarthouder heb je standaard een account om in te loggen. Maak dus in geen geval een nieuw account aan.

Nadat je bent ingelogd dien je twee handelingen te verrichten. Allereerst kun je in het digitale stadion een nieuwe plek naar keuze uitzoeken en bij prijstype één van de drie opties te selecteren. Vervolgens kun je direct afrekenen met iDeal. Je ontvangt dan binnen een uur een bevestiging via de mail.

Daarna verzoeken we je om opnieuw in te loggen. Je kunt dan aangeven dat je de huidige seizoenkaart niet wilt verlengen. Hiervan ontvang je overigens geen bevestiging in de mail.

Let op: Bij het verplaatsen van je seizoenkaart ontvang je een nieuwe pas. Je ontvangt spoedig een bericht over hoe je deze pas in ontvangst kunt nemen.


Problemen met inloggen of verplaatsen? Check dan hier of de oplossing tussen de veelgestelde vragen staat. Uiteraard kun je ons ook bereiken via de mail (info@cambuur.nl) of telefoon: 058 296 33 00. We helpen je graag.

Belangrijk: Vanwege de coronamaatregelen gelden er aangepaste openingstijden voor de administratie van het Cambuur Stadion. De administratie is maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 15.00 uur en buiten deze uren is het stadion telefonisch niet te bereiken.


Copyright © 2020 Cambuur. Alle rechten voorbehouden.