Aanvragen

Fantastisch dat we ook in deze moeilijke tijden op jouw trouwe steun mogen rekenen! Dit vinden we allesbehalve vanzelfsprekend en hier zijn we je enorm dankbaar voor.

Om een seizoenkaart aan te vragen dien je eerst inloggen in ons systeem. Dit kan met dezelfde inloggegevens waar je voorheen kaarten mee hebt besteld. Heb je nog geen account? Klik dan op ‘maak een account aan’ en volg de stappen.

Vervolgens kun je een plek uitzoeken in ons digitale stadion, een keuze maken uit de drie opties en daarna kun je direct afrekenen met iDeal. Je ontvangt dan binnen een uur een bevestiging via de mail.

Problemen met inloggen of het aanvragen van je seizoenkaart? Check dan hier of de oplossing tussen de veelgestelde vragen staat. Uiteraard kun je ons ook bereiken via de mail (info@cambuur.nl) of telefoon: 058 296 33 00. We helpen je graag.

Belangrijk: Vanwege de coronamaatregelen gelden er aangepaste openingstijden voor de administratie van het Cambuur Stadion. De administratie is maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 15.00 uur en buiten deze uren is het stadion telefonisch niet te bereiken.

Copyright © 2020 Cambuur. Alle rechten voorbehouden.