Verplaatsen

Welkom op de verplaats-pagina en hopelijk straks ook weer welkom in het Cambuur Stadion! Om de wedstrijden van SC Cambuur in de Eredivisie vanaf een andere plek te bekijken dien je een aantal simpele stappen te doorlopen.

Gebruik om in te loggen het klantnummer op de achterkant van je seizoenkaart in combinatie met je wachtwoord. Als seizoenkaarthouder heb je standaard een account om in te loggen. Maak dus in geen geval een nieuw account aan.

Nadat je bent ingelogd dien je twee handelingen te verrichten. Allereerst kun je in het digitale stadion een nieuwe plek naar keuze uitzoeken en bij prijstype één van de opties te selecteren. Vervolgens kun je direct afrekenen met iDeal. Je ontvangt dan binnen een uur een bevestiging via de mail.

Daarna verzoeken we je om opnieuw in te loggen. Je kunt dan aangeven dat je de huidige seizoenkaart niet wilt verlengen. Hiervan ontvang je overigens geen bevestiging in de mail.

Let op: Bij het verplaatsen van je seizoenkaart ontvang je een nieuwe pas. Je ontvangt spoedig een bericht over hoe je deze pas in ontvangst kunt nemen.

GA DOOR MET VERPLAATSEN

Problemen met inloggen of verlengen? Check dan hier of de oplossing tussen de veelgestelde vragen staat. Uiteraard kun je ons ook bereiken via de mail (info@cambuur.nl) of telefoon: 058 296 33 00. We helpen je graag.


Copyright © 2021 Cambuur. Alle rechten voorbehouden.